AD' Iniciatives Socials AD' Iniciatives Socials

Acolliments familiars

Acolliments familiars

L’acolliment familiar és una mesura de protecció de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), per als infants i adolescents que es troben en una situació familiar que fa que hagin de viure fora de la seva família. És una mesura temporal per oferir als infants el millor entorn possible per créixer fins que la seva família resolgui els problemes que l'impedeixen d'ocupar-se'n.

L’acolliment familiar permet que l’infant tingui al seu costat persones que l’estimin i el cuidin i això suposa créixer en un entorn normalitzat, sentir-se igual que els altres i gaudir d’uns referents positius amb qui pugui establir bones vinculacions.

Més informació sobre la campanya "Obre la porta a l'acolliment familiar"

Tipus d'acolliments

Recursos

Últimes notícies

¡Foto de todos los participantes en el curso de ImPACT! Es necesario que esta metodología se conozca y se utilice entre todas las asociaciones y centros que trabajan con familias de niños y niñas con #autismo.

Empezamos el curso de ImPACT (*Improving Parents as Communication Teachers). Objetivo = empoderar a la família para mejorar las habilidades comunicativas de niños con #autismo

El próximo fin de semana Equip ADN viaja a Madrid para formarse en el programa #Impact. Uno de los programas que en estos momentos dota de más recursos a las familias para mejorar las habilidades socio-comunicativas de personas con #autismo y otros trastornos del #neurodesarrollo. ¿Nos sigues?

Amb ganes que arribi el dia!